Ibiza-Stad

Betoverend mooi

Authentiek en puur

Bezienswaardigheden

Ibiza heeft zoveel meer te bieden dan mooie stranden en lekker weer. Ga er op uit met bijvoorbeeld een huurauto en bekijk de heerlijke badplaatsen.Wat zijn de mooiste plekken op Ibiza? Voor de één is dat een authentiek dorpje, een mooie hoofdstad of een bezienswaardigheid, voor de ander een prachtig uitzicht, een idyllisch strand of adembenemende natuur. 

De grootste hippiemarkt van Ibiza
Oost-Ibiza

Hippiemarkt Punta Arabi

Iedere woensdag staan meer dan 200 kraampjes met hun bijzondere en vriendelijke verkopers voor je klaar op de grootste hippiemarkt van het eiland. 

Zuid-Ibiza

Ushuaïa

Ontdek de populairste club van Ibiza en feest mee met de bekendste DJ's van de wereld! 

Zuid-Ibiza

Ibiza-Stad

Ibiza-Stad oftewel 'Eivissa' zoals de inwoners hun hoofdstad noemen is één van de oudste steden van Ibiza met een prachtig historisch centrum en toffe boetieks.

zuid-west Ibiza

Es Vedrà

Betoverend uitzicht op het eiland Es Vedrà. Bekijk deze rots vanaf het strand van Cap Blanc (strandbedden en restaurant aanwezig) of parkeer bij Mirador Car Park en geniet van een mooie wandeling richting de kust.

Noordoost-Ibiza

Las Dalias markt

Las Dalias is een van de bekendste hippiemarkten in het noorden van Ibiza. In het hoogseizoen wel 20.000 bezoekers per dag!

Noord-Ibiza

Trommelen bij zonsondergang

Iedere zondag: Beleef de magie van trommelen met velen tegelijk bij zonsondergang. Je mag altijd meedoen! Locatie: Strand van Benirràs

West-Ibiza

San Antonio

In het westen van Ibiza ligt één van de populairste badplaatsen van Ibiza San Antonio, voorheen een levendig vissersdorp.

Zuid-Ibiza

Sovren Ibiza Marina

Sovren Ibiza Marina is de meest luxe jachthaven van Ibiza. Kom in Ibiza-Stad kijken naar de meest luxe superjachten en bezoek aansluitend het historische centrum

Noord - Ibiza

Grotten van Can Marca

De grotten van Can Marca behoren tot oudste van Ibiza. De gids vertelt leuke weetjes en de licht- en watershow aan het eind is betoverend mooi! 

Educatief
Binnenland van Zuid-Ibiza

Ecologisch centrum Casita Verde

Geopend van begin oktober tot eind mei. Leer en bewonder tijdens een rondleiding over permacultuur technieken, hernieuwbare energie, hergebruik van water en afval. 

Santa Gertrudis de Fruitera

Santa Gertrudis de Fruitera is een van de mooiste en lekkerste dorpjes dorpjes van Ibiza

West-Ibiza

Cala Bassa

Dit is een van de mooiste en meest indrukwekkende baaien van Ibiza. Het water is hier kristalhelder en is omringd door platte rotsen en dennenbomen.

Zuid-Ibiza

Festival club

De ruïne van festival club kun je vinden in de heuvels van Sant Josep.